Zoeken naar met vrouw

Uw zoekactie voor met vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Geilerd 41 jaar Limburg - HASSELT
Wandelen
Is er een koppel of vrouw die vandaag gaat wandelen en iets spannends wil doen. Orale sex of jullie spelen met elkaar en ik kijk en speel met mezelf. Ik ben niet bi dus geen mannelijk contact. Plaats om af te spreken is niet zo van belang.  
gisteren
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Man zoekt vrouw
XHallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
gisteren
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
Gold 34 jaar Antwerpen - Edegem
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden dame.
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Geil 41 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Droom van een vrouw die graag een in haar kontje wil
Hoi, Even gewoon op tafel smijten :).. Ik ben een getrouwde man van 41 die een grote fantasie heeft.. 1ervan is om voor de eerste keer eens een vrouw haar kontje te verwennen.. likken,vingeren ,beffen, neuken en volspuiten.. meerdere malen.. ook de rest wil k onder handen nemen, geen schrik.. ben m80 groot,slank.. zou je dit ook eens graag willen of me helpen? Geile groeten  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Philip 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
zoek vrouw 40+ tot 60+ voor sex date
Hallo ik ben Philip 57 j uit Bredene verzorgde man zoek vrouw voor geile sex date met beffen vingeren massage geven strelen neuken een vrouw lekker verwennen met een lang voorspel  

zoek vrouw 40+ tot  60+ voor sex date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10